Swim like Dory, think like Marlin, feel like Nemo.

Zomer 2021 sprong ik ’t ondernemerssop in. Ik gaf mijn job in loondienst op en startte als freelance consultant en trainer in communicatie. Ik had 1 klant voor 2 dagen per week tot oktober.

 

Mijn instinct deed mij in de actie vliegen - like a madwoman:  vastberaden doen, ontembare energie en vooral veel goesting en met het idee: ‘action without a plan is more important than a plan without action.’

🎆 Energie: Yang - Buik – Gaan!
🏊‍♂️ Zwemstijl: Wild spartelen en pletsen

Onderweg merkte ik dat een plan in combinatie met actie precies toch iets duurzamer is en ook de energie beter verdeelt. Dus: af en toe eens afremmen Steph, herbronnen, een strategie bepalen die verder dan een paar maanden vooruitkijkt.

🎆Energie: Hoofd – Think before you act
🏊‍♂️Zwemstijl: Berekende slagen met zicht op de horizon

Mijn intentie voor 2023 is definitely om de sterke stoere Stephs schild te laten zakken. Auch, show yourself. Nee ik moet niet alles alleen doen.  Ja ik mag hulp vragen en ja het is ok om ook te voelen in een professionele context.

🎆Energie: Yin - Hart – Feeling – Flow
🏊‍♂️Zwemstijl: Floatin' on the water, looking up…

 

Wat voor mij werkt, is op tijd eens wisselen van zwemstijl.  
Zodat mijn hoofd, hart en buik samen in dezelfde richting zwemmen.

En vooral: JUST KEEP SWIMMING.

Reactie plaatsen

Reacties

Jocelyne Derycker
9 maanden geleden

Alles heel leuk geschreven! Keep going!
Fier op mijn dochter en mijn kleinkind Noortje Floortje! ( ondertussen Noor!)
mama xxx