Moonchild

Dat ik iets met water zou hebben, stond in de sterren geschreven bij mijn geboorte. Met kreeft als sterrenbeeld (aka Wild Moonchild), een mama en papa geboren met 'ein bein in de zei' (Oostende), bracht ik  mijn jeugd door in en op het water. Water is mijn baken van rust en mijn inspiratiebron. Zwemmen, suppen, zeilen... No surprise, je vindt me vaak op het water. 

 

Ben jij mijn coachee en in for a challenge? Dan neem ik je -als het weer het toelaat- graag mee het water op voor een coaching sessie op de sup. 

Wild heart

Rebels als ik was, trok ik als kind van gescheiden ouders op mijn 18de de deuren van de ouderlijke huizen achter mij dicht. Op ontdekking, en vooral op kot. Eerst nog in het knusse Gent (my hometown, 'negenduust'), nadien de wijde wereld in. Of ik nu opdiende in een Argentijns restaurant in Valencia of welkomcocktails gaf voor Vlaamse Jetair toeristen in de RIU hotels op Mallorca, ik had de tijd van mijn leven en bruiste van energie. Ik kwam terug naar België voor een 'serieuze' job en voor de liefde. Beide hield ik 12 jaar vol, met volharding. 

Free spirit 

A free spirit always finds a way! Ik geraakte de weg kwijt in mijn huwelijk en vertrok. Ik hield er een fantastische dochter aan over. Noor is ondertussen 16 en mijn wijze spiegel in veel opzichten. Na mijn huwelijk volgde een groot financieel en emotioneel gat, een aantal knieoperaties en een onwaarschijnlijk knotsgek traject van een jaar of 7 wakker (en door elkaar) geschud worden. I loved every step on the journey (still do), en ik geloof in 'If you can dream it, you can do it'. Met wilskracht, toewijding en focus kan je ontzettend veel creëren. Ook je beste zelf. 


My track record

Ik kijk terug op een kleurrijke Partena loopbaan (nu Helan) van 12 jaar in diverse Marketing en Communicatie functies. Dan volgde een zijsprong in het onderwijs en als lesgever Communicatie bij de West-Vlaamse Politieschool. Nadien heb ik als L&D expert voor Partena Hulp in huis het interne opleidingsaanbod voor de  2.300 huishoudhulpen uitgetekend en uitgerold. Van Employer branding over Onboarding tot vervolmakingsopleidingen. Na Partena had ik nood aan een nieuwe omgeving, ik ging voor een job als Customer Experience Specialist bij Barco. Tot in 2020  de wereld even stil stond. Ik besliste om te springen en hield het voorgoed voor bekeken als bediende. Me, a rebel?