Coachingsessie op de SUP (Stand Up Paddleboard)

Bijna halfweg 2023. Maak nu tijd voor wat je gediend heeft, wat je wil achterlaten en wat je nog wil neerzetten in de tweede helft van dit jaar. Hoe? Door jezelf tijdens de zomermaanden een verhelderende coachingsessie op de SUP te gunnen!

Ervaar het rustgevende effect en de helende kracht van water, het element van verbinding, emoties, verbeelding en intimiteit. Tijdens deze sessie combineren we een tocht op het water met individuele coaching. 

We starten met de voorbereidingen aan wal, in de schaduw van de oude abdij van Drongen. Ik leer je de basistechnieken aan om snel te kunnen rechtstaan op de SUP en om te peddelen. 

Dan vertrekken we voor een twee uur durend avontuur op de oude Leie. Er is ruimte voor een verhelderend gesprek, maar evengoed voor stilte, voor een pittige work-out (suppen traint zowel buik, armen als benen) of gewoon om lekker te dobberen.

Het maakt helemaal niet uit hoe fit je bent, jij bepaalt het tempo. 

 


Het ontspannende effect van de natuurelementen en één been (of beide) buiten de comfortzone geven nieuwe inzichten. 


Praktisch 

Ik werk met hoogkwalitatief materiaal en zorg ervoor dat je veilig vertrekt en heelhuids terug aan wal komt. 

Een zwemvest is voorzien. Lichte kledij die nat mag worden, breng je zelf mee, alsook reservekledij,  een handdoek en eventueel zwemgerief. Waterschoenen raad ik aan (veel stenen op de bodem van de Leie). 

Tip: Smeer niet enkel je kuiten in voor vertrek, maar ook je gezicht en armen - met zonnecrème welteverstaan. De weerkaatsing van de zon op het water kan fel zijn, ook als het bewolkt is. 

Onze afvaart is onder voorbehoud van gunstige weersomstandigheden (geen regen of rukwinden) voorspeld uiterlijk 12 uur voor vertrek. 

Startpunt: Drongen centrum. Parkeren kan makkelijk bij het kerkplein of in een van de aanpalende straatjes. We spreken af aan de brug bij de aanlegsteiger rechtover bakkerij De Waele-Haenebalcke.

Kostprijs: 120€ 

Als waterrat is suppen voor mij al jaren een bron van inspiratie. Dichter bij het water zonder te zwemmen, kom je volgens mij niet.