Vind jezelf op de kaart van het Enneagram en ontdek de lagen van je kerntype, intelligentiecentra (hoofd, hart en buik), lijnen, vleugels en subtype. Jouw Personal Integrative Enneagram report geeft inzicht in jouw wereldbeeld, welke denk-, doe- en voelstijlen je gebruikt en onbewust in stand houdt, welke unieke talenten jij hebt en wat je drijfveren, angsten, blinde vlekken en valkuilen zijn. Het fungeert als kompas en toont krachtige wegen op jouw pad van ontwikkeling. Werken met je Enneagramtype stelt je in staat verantwoordelijkheid te nemen voor je gedrag en persoonlijke groei door een beter begrip van waarom je handelt en reageert zoals je doet.

Tijdens de 1-1 Reading sessie (via Teams of live) duiken we gedurende 1.5 uur samen in de diepere lagen van jouw Enneagramtype en gaan we door de verschillende elementen van het rapport. Je ontvangt ook tips over ontwikkelingsoefeningen die kunnen ondersteunen voor verdere integratie. 

(Prijs incl. BTW) Welke invloed heeft jouw Enneagramtype op je werk en hoe kun je effectiever zijn? Bovenop alle topics die ook aan bod komen in de Enneagram Reading Personal, verkent jouw Professional Integrative Enneagram report daarbovenop thema's als Communicatie, Leiderschap en Teamwork. Het wordt veel gebruikt in de professionele context. 

Werken met je Enneagramtype stelt je in staat verantwoordelijkheid te nemen voor je gedrag en persoonlijke groei door een beter begrip van waarom je handelt en reageert zoals je doet.

Tijdens de 1-1 Reading sessie (via Teams of live) duiken we gedurende 2 uur samen in de diepere lagen van jouw Enneagramtype en gaan we door de verschillende elementen van het rapport. Je ontvangt ook tips over ontwikkelingsoefeningen die kunnen ondersteunen voor verdere integratie. 

(Prijs incl. BTW) De ultieme gids voor koppels die hun relatie naar het volgende niveau willen tillen! Versterk jullie band en verbinding als koppel, begrijp elkaar beter en ontdek nieuwe manieren om elkaar te steunen met het Couples Integrative Enneagram report.

Het Enneagram geeft een verbazingwekkend nauwkeurig beeld van hoe we de wereld zien en ervaren; deze kijk heeft een diepgaande invloed op hoe we onze relaties benaderen. Dit rapport helpt koppels om elkaar met een frisse blik te bekijken, empathie te verhogen, miscommunicatie te vermijden en nieuwe inzichten te krijgen in hun relatie. 

Tijdens de 1-1 Reading sessie (via Teams of live) duiken we gedurende 2 uur samen in de diepere lagen van jullie  Enneagramtypes als koppel en gaan we door de verschillende elementen van het rapport. Je ontvangt ook tips over ontwikkelingsoefeningen die kunnen ondersteunen voor verdere integratie. 

Als geaccrediteerde Integrative Enneagram Practitioner begeleid ik individuen en teams met coaching en trainingen om met het Enneagram als kompas verder te ontwikkelen.