Enneagram als persoonlijkheidsmodel

Het Enneagram gaat uit van primaire drijfveren en motivatie achter gedrag. Het is gebaseerd op jouw blauwdruk of identiteit, vertaald in een van de 9 Enneagram persoonlijkheidstypes.  Het ontdekken van jouw Enneagram type biedt een onwaarschijnlijke bron aan zelfinzicht om zo vanuit acceptatie en mildheid verder te groeien in bewustzijn.

 

Met de lens van het Enneagram kijken we bij een Enneagram Reading naar jouw alledaagse patronen, hun invloed op je relaties, je leven en hoe je communiceert. Dit leidt tot een aanzienlijke verdieping van je mentale- en emotionele drijfveren en je dynamieken qua denken-voelen-doen.  Je ontdekt de mogelijkheid om je potentieel volledig te benutten, je leven in handen te nemen en heel bewuste keuzes te maken. 


Integrative Enneagram Solutions (iEQ9) is voorloper in hun aanbod van wetenschappelijk onderbouwde Enneagram assessments, hoogwaardige Enneagram trainingen en innovatieve software oplossingen.

Als geaccrediteerde Integrative Enneagram Practitioner begeleid ik individuen en teams met coaching en trainingen om met het Enneagram als kompas verder te ontwikkelen. 


4 Redenen om voor een Enneagram Reading te kiezen

 1. Het iEQ9 Enneagram Assessment heeft een bewezen nauwkeurigheid van 95%
 2. Jouw persoonlijk iEQ9 Enneagram Report: 
  • geeft inzicht in jouw wereldbeeld, welke denk-, doe- en voelstijlen je gebruikt en onbewust in stand houdt, welke unieke talenten jij hebt en wat je drijfveren, angsten, blinde vlekken en valkuilen zijn
  • is een kompas om de richting van jouw verder ontwikkelingspad op af te stemmen
 3. Keuze uit 3 verschillende rapporten:
  • Individual Report (persoonlijke ontwikkeling)
  • Professional Report (leiderschap en teamontwikkeling)
  • Couple Report (groeien als koppel)
 4. Ideaal als instap voor een coaching traject, even volwaardig als stand-alone om zelf verder mee aan de slag te gaan

Hoe werkt een Enneagram Reading? 

Enneagram Assessment

Report

Reading

Na betaling ontvang je in je mailbox een persoonlijke link naar de adaptieve iEQ9 Enneagram Assessment met 175 vragen. Reken zo'n 30-40 minuten voor het invullen van de test. 

Wanneer je de test hebt afgerond, ontvang je het iEQ9 Enneagram Report per mail, samen met de link naar de kalender om de Enneagram Reading in te plannen. 

Tijdens deze 1-1 sessie (via Teams of live) duiken we  samen in de diepere lagen van jouw Enneagramtype en hoe je het Enneagram kan inzetten als kompas voor groei. Het iEQ9 Enneagram Assessment heeft een bewezen nauwkeurigheid van 95%. 13 jaar onafgebroken onderzoek door experts binnen de psychologie, neurowetenschappen en computerwetenschappen heeft geresulteerd in de meest wetenschappelijk nauwkeurige en technisch robuuste persoonlijkheidstypingstool op de markt. Bovendien zijn de adaptieve Enneagram assessments gebaseerd op de validatie van meer dan 100.000 mensen, om er zeker van te zijn dat de reports een ongeëvenaard niveau van inzicht in persoonlijkheid bieden.